Найсмачніші рецепти морозива

Рецепт шоколадного морозива

Час приготування – півтори години.

Кількість порцій – 4.

Склад продуктів для шоколадного морозива:

  • 3 свіжих яєчних білка.
  • 150 грам какао-порошку.
  • 200 мл жирних вершків.
  • 150 мл молока.
  • Цукор – 200 грам.
  • Приготування шоколадного морозива

    Молоко виливається в черпак. До нього додається какао-порошок. Інгредієнти перемішуються до повного розчинення какао. Молоко засипається цукровим піском. Відправляємо черпак на плиту. На невеликому вогні доводимо вміст до кипіння і продовжуємо варити, щоб цукор розчинився і загус. Суміш помішуємо з допомогою віночка. Охолоджуємо вміст.

    Білки збиваються за допомогою міксера до стійкості. Окремо здійснюємо збивання вершків. В шоколадну суміш додаємо збиті білки і збиті вершки. Ще раз все добре збиваємо. Суміш викладається в мороженицю і охолоджується близько години.

    Дивіться також:  Страви з кабачків – смачні рецепти
    Прокрутка до верху