Рецепт шоколадного морозива
Час приготування – півтори години.
Кількість порцій – 4.
Склад продуктів для шоколадного морозива:
Приготування шоколадного морозива
Молоко виливається в черпак. До нього додається какао-порошок. Інгредієнти перемішуються до повного розчинення какао. Молоко засипається цукровим піском. Відправляємо черпак на плиту. На невеликому вогні доводимо вміст до кипіння і продовжуємо варити, щоб цукор розчинився і загус. Суміш помішуємо з допомогою віночка. Охолоджуємо вміст.
Білки збиваються за допомогою міксера до стійкості. Окремо здійснюємо збивання вершків. В шоколадну суміш додаємо збиті білки і збиті вершки. Ще раз все добре збиваємо. Суміш викладається в мороженицю і охолоджується близько години.