Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Салат «Гранатовий браслет»

Інгредієнти:

  • 250 г курячих стегенець;
  • по 2 шт. моркви, картоплі, буряка і варених яєць;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 2 ст. л. волоських горіхів;
  • 2 несолодких граната;
  • сіль за смаком;
  • рослинна олія;
  • класичний майонез.

Приготування:

  • Всі коренеплоди відварити до м’якості всередині. Остудити, очистити від шкірки і потерти в окремі миски.
  • Таким же чином подрібнити варені яйця.
  • Стегенця відварити до готовності. Зняти з кісток м’ясо і нарізати кубиками.
  • Горіхи дрібно розкришити. Цибулю нарізати тонкими четвертинками кілець і обсмажити до рум’яності на будь-якому розігрітому маслі.
  • На тарілку поставити склянку. Шари салату будемо утрамбовувати навколо нього.
  • Майонез посолити.
  • Спочатку покласти навколо склянки половину курки з солоним майонезом. Потім моркву з соусом, картоплю, горіхи і половину буряків.
  • Далі розподілити смажену цибулю з майонезом і решту курятину.
  • Останніми висипати яйця і полити їх соусом.
  • Прикрасити салат залишилася буряком, покрити її майонезом і зернами граната.

Видалити склянку. Охолодити закуску і подати до святкового столу.

Дивіться також:  Баклажанна ікра – 6 рецептів з покроковим описом
Прокрутка до верху