Новорічні страви – 22 популярних рецепта

«Мімоза» з консервованої сайри

Інгредієнти:

  • 1 банка сайри (консерви);
  • 2 шт. цибулі;
  • 250 г картоплі;
  • 1 велика морквина;
  • 2 кислуватих яблука;
  • 3 заздалегідь зварені яйця;
  • суміш сметани і майонезу;
  • сіль і спеції за смаком;
  • кріп.

Приготування:

  • Приготувати соус зі сметани, майонезу, солі і спецій.
  • Коренеплоди відварити і потерти. Варені яйця розділити на білки і жовтки. Потерти окремо.
  • Цибулю дрібно нарізати і на кілька хвилин залити крутим окропом. Віджати від зайвої рідини.
  • Рибу позбавити навіть від самих дрібних кісточок і розім’яти виделкою.
  • Викласти на тарілку тертий картопля з соусом. Далі розподілити: консерви, цибуля, морква з соусом, тонку соломку яблук і терті яєчні білки з соусом.
  • Останніми висипати подрібнені жовтки.

Готовий салат прикрасити свіжим кропом.

Дивіться також:  Овочеве рагу з м’ясом – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху