Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Торт з курячої печінки

Інгредієнти:

  • ½ Кг курячої печінки;
  • ½ Ст. борошна;
  • 3 десертні ложки жирної сметани;
  • 3 великі цибулини;
  • 2 яйця;
  • 3 великі моркви;
  • рослинна олія;
  • кухонна сіль;
  • свіжий часник за смаком;
  • класичний майонез;
  • 50 г вже тертого сиру.

Приготування:

  • Печінку відправити в блендер і подрібнити до однорідності.
  • В отриману рідковату масу додати яйця, сіль, борошно, сметану і часник. Знову все перебити блендером.
  • З отриманого тесту посмажити кілька широких тонких млинчиків.
  • Для начинки дрібно нарізати овочі і обсмажити їх на будь-якому жирі до м’якості і рум’яності.
  • Майонез змішати з невеликою кількістю розчавленого часнику.
  • Остиглі коржі-млинці промазати соусом з минулого кроку. На кожен розподілити по невеликій порції овочевий обжарювання-начинки.

Дати торту постояти і просочитися не менше години, після чого прикрасити тертим сиром. Останній по смаку можна додавати в начинку.

Дивіться також:  Гречка з тушонкою в мультиварці – 8 рецептів
Прокрутка до верху