Торт з курячої печінки
Інгредієнти:
- ½ Кг курячої печінки;
- ½ Ст. борошна;
- 3 десертні ложки жирної сметани;
- 3 великі цибулини;
- 2 яйця;
- 3 великі моркви;
- рослинна олія;
- кухонна сіль;
- свіжий часник за смаком;
- класичний майонез;
- 50 г вже тертого сиру.
Приготування:
- Печінку відправити в блендер і подрібнити до однорідності.
- В отриману рідковату масу додати яйця, сіль, борошно, сметану і часник. Знову все перебити блендером.
- З отриманого тесту посмажити кілька широких тонких млинчиків.
- Для начинки дрібно нарізати овочі і обсмажити їх на будь-якому жирі до м’якості і рум’яності.
- Майонез змішати з невеликою кількістю розчавленого часнику.
- Остиглі коржі-млинці промазати соусом з минулого кроку. На кожен розподілити по невеликій порції овочевий обжарювання-начинки.
Дати торту постояти і просочитися не менше години, після чого прикрасити тертим сиром. Останній по смаку можна додавати в начинку.