Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Святковий салат з печінкою тріски

Інгредієнти:

  • 1 банку печінки тріски;
  • 1 пучок свіжого зеленого лука;
  • 3 картоплини;
  • 2 морквини;
  • 3 варених яйця;
  • 1 кисло-солодке яблуко;
  • 150 г плавленого сиру без добавок;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 40 г очищених волоських горіхів;
  • ½ Ст. класичного майонезу.

Приготування:

  • Коренеплоди разом з шкіркою зварити на пару. Наприклад, в мультиварці. Остудити, почистити і потерти.
  • Картопляна стружка з солоним майонезом стане першим шаром частування.
  • На ній розподіляється розім’ята печінка тріски з невеликою кількістю масла з банки і рубаний зелений лук.
  • Далі йде тертий плавлений сир, яйця і майонез з сіллю. Поверх нього розподіляється маса з тертого без шкірки яблука, сбрызнутая соком цитруса. Завершує «композицію» терта морква з соусом.

Прикрашається закуска крупно подрібненими горіхами. Їй обов’язково потрібно дати час настоятися в прохолоді перед подачею до столу.

Дивіться також:  Іспанський омлет з картоплею, рецепт
Прокрутка до верху