«Грибна поляна» з печерицями
Інгредієнти:
- 200 – 250 г маринованих шампіньйонів (цілих);
- 250 г філе курятини;
- 150 г маринованих огірків;
- 100 г вже тертого «Російського» сиру;
- 3 – 4 варені картоплини;
- 1 – 2 шт. варених моркви;
- 3 заздалегідь зварені яйця;
- свіжа петрушка;
- сіль, спеції, класичний майонез.
Приготування:
- Глибоку роз’ємну форму застелити харчовою плівкою. На дно її укласти гриби капелюшками вниз. Щедро посипати печериці крупно порізаною петрушкою. Зелень буде імітувати лісову галявину.
- Майонез змішати з сіллю і вибраними спеціями.
- Курятину відварити в солоній воді, нарізати брусочками, змішати з майонезом і викласти на гриби.
- Зверху розподілити терту варену моркву, сир і майонезний соус.
- Далі розсипати кубики варених яєць, невеликі шматочки маринованих огірків і промазати всі майонезом.
- Останнім шаром, який в підсумку стане самим нижнім, розподілити тертий картопля з соусом.
Добре утрамбувати готовий салат, охолодити і перевернути на тарілку. Обережно зняти форму і харчову плівку.