Новорічні страви – 22 популярних рецепта

«Грибна поляна» з печерицями

Інгредієнти:

  • 200 – 250 г маринованих шампіньйонів (цілих);
  • 250 г філе курятини;
  • 150 г маринованих огірків;
  • 100 г вже тертого «Російського» сиру;
  • 3 – 4 варені картоплини;
  • 1 – 2 шт. варених моркви;
  • 3 заздалегідь зварені яйця;
  • свіжа петрушка;
  • сіль, спеції, класичний майонез.

Приготування:

  • Глибоку роз’ємну форму застелити харчовою плівкою. На дно її укласти гриби капелюшками вниз. Щедро посипати печериці крупно порізаною петрушкою. Зелень буде імітувати лісову галявину.
  • Майонез змішати з сіллю і вибраними спеціями.
  • Курятину відварити в солоній воді, нарізати брусочками, змішати з майонезом і викласти на гриби.
  • Зверху розподілити терту варену моркву, сир і майонезний соус.
  • Далі розсипати кубики варених яєць, невеликі шматочки маринованих огірків і промазати всі майонезом.
  • Останнім шаром, який в підсумку стане самим нижнім, розподілити тертий картопля з соусом.

Добре утрамбувати готовий салат, охолодити і перевернути на тарілку. Обережно зняти форму і харчову плівку.

Дивіться також:  Фрукт папайя – 7 рецептів страв з екзотичним фруктом
Прокрутка до верху