Обід на швидку руку – 12 швидких і смачних рецептів

Свинячі відбивні на сковороді

Інгредієнти:

  • м’ясне філе – півкіло;
  • пшеничне борошно – 70 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль і перець – по щіпці;
  • спеції для м’яса – за смаком.

Приготування:

  • Промити і обсушити свинину (зручно використовувати для цього паперові рушники).
  • Нарізати м’ясо однаковими великими шматочками. Злегка відбити. Важливо не перестаратися, інакше частування вийде сухуватим.
  • На плоску тарілку висипати борошно. Додати в неї спеції і сіль.
  • Вміст сирого яйця злегка збити віночком/виделкою.
  • Добре розігріти на чавунній сковорідці велику кількість масла.
  • М’ясні заготовки спочатку занурити в яйце, потім обваляти в солоній борошні.
  • Викласти свинячі шматочки в розігріте масло. Обсмажити з кожного боку до появи рум’яної скоринки.

Готову страву перекласти на паперові серветки, щоб на відбивних не залишилося багато олії. Подати з улюбленим гарніром.

Дивіться також:  Індичка з картоплею в духовці – 8 рецептів приготування