Свинячі відбивні на сковороді
Інгредієнти:
- м’ясне філе – півкіло;
- пшеничне борошно – 70 г;
- яйце – 1 шт.;
- сіль і перець – по щіпці;
- спеції для м’яса – за смаком.
Приготування:
- Промити і обсушити свинину (зручно використовувати для цього паперові рушники).
- Нарізати м’ясо однаковими великими шматочками. Злегка відбити. Важливо не перестаратися, інакше частування вийде сухуватим.
- На плоску тарілку висипати борошно. Додати в неї спеції і сіль.
- Вміст сирого яйця злегка збити віночком/виделкою.
- Добре розігріти на чавунній сковорідці велику кількість масла.
- М’ясні заготовки спочатку занурити в яйце, потім обваляти в солоній борошні.
- Викласти свинячі шматочки в розігріте масло. Обсмажити з кожного боку до появи рум’яної скоринки.
Готову страву перекласти на паперові серветки, щоб на відбивних не залишилося багато олії. Подати з улюбленим гарніром.