Оладки на дріжджах – 9 рецептів приготування

З сухими дріжджами

Оладки можна готувати і з пресованими, і з сухими дріжджами. Останній варіант використовується господинями набагато частіше. За рецептом береться: 2 добірних курячих яйця, щіпка солі і стільки ж ванільного цукру, по 2 великі ложки цукру-піску і неароматного масла, пів літра жирного молока, 9 м швидких сухих дріжджів, півкіло борошна.

  • З’єднується молочний продукт, половина борошна та інші сипучі інгредієнти (крім ванільного цукру).
  • Опара буде підходити в теплі близько півгодини.
  • У пузиряться масу вбивається куряче яйце, всипається ванільний цукор.
  • Додається залишилася борошно і виливається неароматное масло.
  • Тісто залишають у теплі на 60-70 хвилин. Його не можна перемішувати після підйому.
  • Оладки обсмажують з двох сторін.
  • На один оладок витрачається столова ложка тесту.

    Дивіться також:  Швидкий пиріг на кефірі – 10 простих і смачних рецептів на швидку руку
    Прокрутка до верху