З сухими дріжджами
Оладки можна готувати і з пресованими, і з сухими дріжджами. Останній варіант використовується господинями набагато частіше. За рецептом береться: 2 добірних курячих яйця, щіпка солі і стільки ж ванільного цукру, по 2 великі ложки цукру-піску і неароматного масла, пів літра жирного молока, 9 м швидких сухих дріжджів, півкіло борошна.

З’єднується молочний продукт, половина борошна та інші сипучі інгредієнти (крім ванільного цукру).
Опара буде підходити в теплі близько півгодини.
У пузиряться масу вбивається куряче яйце, всипається ванільний цукор.
Додається залишилася борошно і виливається неароматное масло.
Тісто залишають у теплі на 60-70 хвилин. Його не можна перемішувати після підйому.
Оладки обсмажують з двох сторін.
На один оладок витрачається столова ложка тесту.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9