Оладки на дріжджах – 9 рецептів приготування

Як приготувати на воді?

Деякі господині впевнені, що на воді частування вийде занадто «порожнім» і навіть несмачним. Але це помилкова думка. Смак готових оладок порадує і дітей, і дорослих. Вони включають в себе: 2 ст. муки і така ж кількість очищеної питної води, 9 г сухих дріжджів, щіпку ванільного цукру і стільки ж солі, велику ложку цукру-піску.

  • Рідина обов’язково потрібно попередньо підігріти, не доводячи до кипіння. У теплій воді розчиняється пісок і сухі дріжджі. Маса легко перемішується і залишається на деякий час, поки не почнеться процес бродіння.
  • Борошно гарненько просіюється з високого відстані, після чого разом з сіллю відправляється в тісто.
  • Залишилося всипати в нього ванільний цукор і ретельно вимісити.
  • Тісто буде стояти біля джерела тепла близько півгодини. Дуже важливо, щоб у приміщенні не було протягів.
  • Печуться млинці на дріжджах і воді дуже швидко. Головне, заздалегідь добре прогріти масло або жир.

    Дивіться також:  Торт без випічки — 18 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху