Оладки на кефірі – 11 рецептів пишних оладок

Запечені в духовці з яблуками

Щоб скоротити калорійність смачного сніданку, можна готувати оладки не на сковороді з жиром, а в духовій шафі, та ще й доповнити частування свіжим яблуком. В склад рецепта входить: яйце, 1 ч. л. соди, 220-230 г борошна, пакетик ванільного цукру, 120 мл максимально густого кефіру, 3-4 ст. л. борошна. Яблук буде достатньо двох.

  • Фрукти очищаються від шкірки і дрібно ріжуться.
  • Яблучні кубики перемішуються з нехолодным кефіром, двома видами цукру і яйцем. Можна злегка збити компонент віночком.
  • В окремій чашці перемішується негашене сода з борошном.
  • Дві суміші з’єднуються і добре вимішуються. Маса повинна вийти досить густий.
  • Випікаються на пергаменті 15-20 хвилин в добре розігрітій духовій шафі.
  • Готове частування можна полити сметаною, посипати цукром і ще на пару хвилин повернути в духовку.

    Дивіться також:  Торт Рафаелло – 9 рецептів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху