З додаванням дріжджів
Тих господинь, які звикли працювати з «живими» дріжджами, точно зацікавить такий рецепт. Для нього використовується: 380 мл середньо жирного кефіру, 1-2 сирих яйця (залежно від розміру), 2 ст. л. цукру-піску, 2 ст. просіяного білої борошна, 1 ст. л. неароматного масла, щіпка солі. Дріжджів буде потрібно близько 20 р.

Кефір гріється до температури людського тіла, змішується з раскрошенными дріжджами, дрібною сіллю і цукром-піском. Всі сипучі компоненти повинні повністю розчинитися в теплому кисломолочному продукті.
В майбутнє тісто всипається борошно, виливається масло. Можна поліпшити його смак і аромат за допомогою ванільної есенції. Маса після вимішування повинна вийти дуже пластичною.
Перед смаженням оладок тісто буде вистоюватися в теплі під сухою серветкою близько години.
Готується страва до красивої скориночки.
Коли тісто досить перебродить, воно почне опускатися. Це означає, що з ним можна працювати далі.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11