Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Готуємо з додаванням родзинок

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • цукор-пісок — 70 г;
  • незбиране молоко (кисле або свіже) — 250 мл;
  • борошно — до 300 м;
  • родзинки — 120 г;
  • сода харчова — 12 м;
  • рослинний жир — за необхідності.

Приготування:

  • Заливаємо родзинки без кісточок теплою водою, залишаємо ягідки на час в рідині.
  • Збиваємо до стійкої піни білки, акуратно відокремлені від курячих жовтків, потім приєднуємо цукор. Продовжуємо працювати міксером до повного розчинення солодких кристалів.
  • Додаємо дрібку солі і жовтки, перемішуємо склад, потім вливаємо незбиране молоко, приєднуємо погашену оцтом соду і просіяне борошно. Виробляємо заміс густого тесту, додати віджатий від води родзинки.

Підсмажуємо оладки на повільному вогні, забезпечуючи виробів гарне внутрішнє прогрівання. У подарунок за свої труди отримуємо дуже смачна страва з дивовижно хрусткою скоринкою.

Дивіться також:  Торт з кіндерів – 7 рецептів приготування своїми руками
Прокрутка до верху