Готуємо з додаванням родзинок
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт.;
- цукор-пісок — 70 г;
- незбиране молоко (кисле або свіже) — 250 мл;
- борошно — до 300 м;
- родзинки — 120 г;
- сода харчова — 12 м;
- рослинний жир — за необхідності.
Приготування:
- Заливаємо родзинки без кісточок теплою водою, залишаємо ягідки на час в рідині.
- Збиваємо до стійкої піни білки, акуратно відокремлені від курячих жовтків, потім приєднуємо цукор. Продовжуємо працювати міксером до повного розчинення солодких кристалів.
- Додаємо дрібку солі і жовтки, перемішуємо склад, потім вливаємо незбиране молоко, приєднуємо погашену оцтом соду і просіяне борошно. Виробляємо заміс густого тесту, додати віджатий від води родзинки.
Підсмажуємо оладки на повільному вогні, забезпечуючи виробів гарне внутрішнє прогрівання. У подарунок за свої труди отримуємо дуже смачна страва з дивовижно хрусткою скоринкою.