Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Солодкі шоколадні оладки

Представляємо справжнє шоколадне диво — вишуканий делікатес, однаково улюблений дітьми і дорослими лакомками.

Склад продуктів:

  • яйце;
  • цукор-пісок — 60 г;
  • какао-порошок -20 г;
  • незбиране молоко — 170 мл;
  • борошно — 70 г;
  • щіпка солі;
  • пісне або соняшникову олію.

Поетапне приготування:

  • Вбиваємо в чашу яйце, висипаємо звичайний цукор і трохи солі. Перемішуємо вінчиком продукти, потроху вливаємо незбиране молоко, ретельно з’єднуючи інгредієнти до повного розчинення солодких кристалів.
  • Далі поміщаємо високоякісний порошок какао, робимо заміс тіста, доводимо до складу консистенції магазинної (не дуже густий) сметани.
  • Збризкуємо нагріту сковороду маслом, відбираємо ложкою трохи тіста, підсмажуємо виріб з обох сторін. Швидко використовуємо весь підготовлений склад.

Викладаємо солодкі вироби стопкою, поливаємо згущеним молоком або карамеллю. Чудове частування доповнюємо чашкою ароматного чаю.

Дивіться також:  Торт «Сльози ангела» – 5 кращих покрокових рецептів
Прокрутка до верху