Апетитні оладки з беконом і сиром
Родзинкою представленого рецепта стане англійський сир «Chedder», здатна облагородити тісто своїми унікальними пряними нотками з відчутним горіховим відтінком. Виробники називають цей продукт «насолодою смаком».
Інгредієнти:
- незбиране молоко — 200 мл;
- бекон солоний — 270 г;
- борошно пшеничне (130 м) і кукурудзяна (30 г);
- розпушувач — 15 г;
- яйця — 2 шт.;
- сода харчова — 15 г;
- сир (бажано «Чеддер» або інший сорт) — 60 г;
- пісне масло — 30 р.
Приготування:
- Бекон обсмажуємо до рожевого кольору протягом 4 хвилин, потім дрібно нарізаємо.
- Викладаємо в зручну посуд яйця і незбиране молоко, добре збиваємо міксером до отримання однорідної суміші.
- Просіваємо в чашу обидва види борошна, додаємо дрібку солі, погашену оцтом соду. Вливаємо в сипучі продукти молочну суміш, перемішуємо компоненти не дуже ретельно, допускаючи наявність грудочок.
- Акуратно вводимо в тісто шматочки бекону, стружку дрібно тертого сиру чеддер, делікатно перемішуємо отриману масу.
- Викладаємо ложкою порційні частини тесту, обсмажуємо вироби на гарячій сковороді з олією до утворення рум’яної скоринки.