Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Апетитні оладки з беконом і сиром

Родзинкою представленого рецепта стане англійський сир «Chedder», здатна облагородити тісто своїми унікальними пряними нотками з відчутним горіховим відтінком. Виробники називають цей продукт «насолодою смаком».

Інгредієнти:

  • незбиране молоко — 200 мл;
  • бекон солоний — 270 г;
  • борошно пшеничне (130 м) і кукурудзяна (30 г);
  • розпушувач — 15 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • сода харчова — 15 г;
  • сир (бажано «Чеддер» або інший сорт) — 60 г;
  • пісне масло — 30 р.

Приготування:

  • Бекон обсмажуємо до рожевого кольору протягом 4 хвилин, потім дрібно нарізаємо.
  • Викладаємо в зручну посуд яйця і незбиране молоко, добре збиваємо міксером до отримання однорідної суміші.
  • Просіваємо в чашу обидва види борошна, додаємо дрібку солі, погашену оцтом соду. Вливаємо в сипучі продукти молочну суміш, перемішуємо компоненти не дуже ретельно, допускаючи наявність грудочок.
  • Акуратно вводимо в тісто шматочки бекону, стружку дрібно тертого сиру чеддер, делікатно перемішуємо отриману масу.
  • Викладаємо ложкою порційні частини тесту, обсмажуємо вироби на гарячій сковороді з олією до утворення рум’яної скоринки.
Дивіться також:  Пиріг з капустою швидко і просто – 6 рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху