Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Оладки на молоці з копченою грудинкою

Склад продуктів:

  • бульби картоплі -3 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • копчена грудинка — 200 г;
  • незбиране молоко — 70 мл;
  • цибулина;
  • зубки часнику — 4 шт.;
  • пісне масло;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Крупно натираємо очищений від шкірки картоплю (можна нарізати дрібною соломкою). Отриману масу промиваємо під водяним струменем, обсушуємо рушником, покласти в зручну чашу.
  • Вливаємо в картопляний складу гаряче молоко, перемішуємо продукти. Додаємо яйця, дрібно нашатковану цибулю, подрібнені зубки часнику. Забезпечуємо компоненти їжі сіллю і перцем, ретельно вимішуємо тісто.
  • Прогріваємо сковороду з невеликою кількістю олії, формуємо круглі вироби, обсмажуємо звичайним способом.
  • Обробляємо деко рослинним жиром, викладаємо оладки в три шари, між якими розміщуємо тонко нарізані шматочки копченої грудинки.
  • Відправляємо страву на 40 хвилин в духову шафу, запікаємо при температурі 190 °C.

Секрет виготовленої страви полягає у взаємній гармонії смаків сформованого страви. Грудинка вбере сік випічки, яка, у свою чергу, «перейметься» ароматним жиром копченості.

Отримати кращі оладки на молоці з першого разу, можливо, трохи складно. Однак нам нікуди поспішати, а тому продовжуємо задоволення, відкриваючи для себе нові рецепти цього смачного старовинного страви.

Дивіться також:  Грінки з білого хліба – 7 рецептів, як зробити смачні грінки в духовці на сковороді
Прокрутка до верху