Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Оладки на кислому молоці

Як ні сумно, іноді, повертаючись з магазину з покупками, виявляємо замість свіжого, кисле молоко. Ну не бігти ж назад через пачки простроченого продукту! Тим більше, що з’явився привід приготувати чудово смачні оладки.

Необхідні інгредієнти:

  • просеянная борошно — до 400 м;
  • кисле молоко — 500 г;
  • цукор-пісок — 50 г;
  • сода харчова сіль — ½ ч. л.;
  • яйця — 2 шт.

Спосіб приготування:

  • Вливаємо в чашу кисле (подкисшее), молоко, додаємо харчову соду, сіль, цукор і свіжі яйця.
  • Просіваємо в ємність з розміщеними продуктами пшеничне борошно, перемішуємо компоненти з допомогою виделки або віночка. Наше завдання — отримання «комковатого» тесту густої консистенції. У цьому секрет представленого рецепта.Тільки при дотриманні цієї умови приготовлені вироби вийдуть ніжними, смачними і привабливими.
  • Далі підбираємо посуд більшої ємності, ніж та, в якій приготоване тісто. Наливаємо в таз (каструлю) гарячу воду, акуратно встановлюємо у рідину чашу з продуктом, залишаємо на 20 хвилин.
  • Настоявшуюся масу більше не розмішуємо! У цьому секрет приготування оладок на кислому молоці. Тепер прогріваємо сковороду ложкою набираємо тісто, викладаємо в гарячий жир.
Дивіться також:  Муссовый торт з дзеркальною глазур’ю – 12 рецептів
Прокрутка до верху