Оладки на молоці пишні — 7 рецептів

Рецепт без додавання дріжджів

Не у кожної господині знайдеться достатня кількість часу, щоб чекати, коли ж опара підійде. В цьому випадку краще приготувати оладки без дріжджів.

Для роботи знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 250 мл молока;
  • 400 г борошна;
  • 5 г соди;
  • 10 г оцту 9%;
  • сіль і цукор за смаком.

Послідовність приготування:

  • З’єднати яйця з цукром і сіллю і збивати до тих пір, поки сипучі компоненти не розчиняться.
  • Влити в яєчну масу молоко і перемішати до однорідності, а потім додати соду, гашену оцтом.
  • Невеликими порціями засипати борошно, розмішати тісто до зникнення грудочок і обсмажити на гарячій олії.

Подають такі оладки зі сметаною, а любителі солодкого можуть поставити на стіл джем, варення або мед.

Дивіться також:  Манник – класичний рецепт і 10 варіантів приготування
Прокрутка до верху