Оладки на молоці пишні — 7 рецептів

Оладки на кислому молоці покроково

Можна готувати оладки і на кислому молоці, головне, щоб в ньому ще не утворилися грудочки. В іншому випадку, тісто не буде однорідним.

Для страви потрібні такі компоненти:

  • 300 мл скисшего молока;
  • 2 яйця;
  • 250 г борошна;
  • 5 г соди;
  • сіль і цукор.

Послідовність приготування:

  • Всипати соду в молоко і перемішати. Гасити оцтом не потрібно, оскільки вона і без цього буде перебувати в кислому середовищі.
  • Збити яйця з цукром і сіллю до появи міцної стійкої піни.
  • З’єднати яєчну суміш з молоком, насипати борошно, ретельно вимішати і залишити на 10-15 хвилин.

Після цього залишиться тільки підсмажити порції на гарячому рафінованому жирі до утворення скоринки.

Дивіться також:  Апельсиновий мармелад – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху