Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

Пісний рецепт без яєць

Інгредієнти: великий молоденький кабачок, середня ріпчаста цибулина, 3 ст. ложки дрібних вівсяних пластівців, 2 ст. ложки високосортної пшеничного борошна, сіль, по дрібці чебрецю, солодкої паприки, чорного меленого перчика.

  • Кабачок добре миється, а також при необхідності зачищається щіткою. Далі овоч треться на тертці з великими поділками. Вийшла «стружка» присаливается і залишають на 5-6 хвилин. Далі її потрібно віджати від виділилася зайвої вологи.
  • Цибуля чиститься, миється і дрібненько рубається гострим ножем. Але найкраще і зовсім натерти її на терці, щоб не відчувати гіркоту овочу в готовому блюді. Після такої обробки залишиться тільки цибульний аромат.
  • В овочеву масу додаються всі інші інгредієнти, заявлені в рецепті. Вівсяні пластівці попередньо подрібнювати не обов’язково. Але за бажанням можна зробити це за допомогою кавомолки.
  • Щоб приготувати оладки дієтичними, найкраще випікати їх в духовці на пергаменті. Але можна і звично обсмажувати частування на невеликій кількості олії на сковорідці.

Готову страву викласти на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло.

Дивіться також:  М’ясо по-французьки з курки – 7 рецептів
Прокрутка до верху