Оладки з рубленого курячого філе з сиром
Тертий сир у фарші надає страві вершковість: сир розплавляється і стає приємним, тягучим, дуже апетитним. Особливо гарні оладки в теплому вигляді. Готуйте їх на вечерю або розігрівайте перед подачею, щоб сир став теплим.
Чим дрібніше порізане м’ясо – тим швидше будуть готові; великі шматочки можуть залишатися всередині сирими.
Нам потрібні:
• 450 г м’яса курки;
• часник з цибулею;
• 60 г сиру;
• приправи;
• крохмаль;
• трохи олії.
Спосіб приготування: порізати м’ясо на шматочки, додати туди крохмаль, часник, цибулю, сіль, перець. У суміш натерти твердий сир на крупній тертці, все ретельно перемішати. Залишилося викласти фарш на розпечену сковорідку, обсмажити з двох сторін. Закуску можна викласти на серветці, дати вбратися надлишків жирів.
Їмо зі сметаною, зеленню, овочами або домашніми солоними! Ті, хто стежить за талією, можуть замінити сир 45% жирності на більш легкий. Скажімо, взяти «Ольтермани зі зниженою жирністю. А ще деякі додають замість сиру сир. Це теж дуже смачно!