Оладки з яблуками на кефірі – 7 рецептів

Запечені в духовці, пишні

Готувати смачні оладки на кефірі з яблуками можна не тільки на сковороді, але і в духовці. Щоб поліпшити смак страви, в нього слід додати 1 пакетик ванільного цукру. А також потрібно взяти: 2 середніх яблука, 230 р. борошна, 1 яйця, 120 мл жирного кефіру, 1 ч. л. соди, 50 г. цукру.

  • Яблука миють, очищують і нарізають дрібними кубиками.
  • Фрукти висипаються в кефір, змішаний з яйцем, цукром і ванільним цукром.
  • До яблучно-кефірної суміші невеликими порціями всипається просеянная з содою борошно.
  • Тісто в результаті вийде дуже густим.
  • Оладки укладаються на деко, устеленный промасленим пергаментом, і відправляються в духовку.
  • Випікаються коржі 20 хвилин при 190 градусах до рум’яності.

Із зазначеної кількості продуктів вийде 10-12 оладок. Пишні оладки з яблуками подаються зі сметаною, змішаною з цукром.

Дивіться також:  Тісто для пиріжків з сухими дріжджами – 7 рецептів
Прокрутка до верху