Запечені в духовці, пишні
Готувати смачні оладки на кефірі з яблуками можна не тільки на сковороді, але і в духовці. Щоб поліпшити смак страви, в нього слід додати 1 пакетик ванільного цукру. А також потрібно взяти: 2 середніх яблука, 230 р. борошна, 1 яйця, 120 мл жирного кефіру, 1 ч. л. соди, 50 г. цукру.
- Яблука миють, очищують і нарізають дрібними кубиками.
- Фрукти висипаються в кефір, змішаний з яйцем, цукром і ванільним цукром.
- До яблучно-кефірної суміші невеликими порціями всипається просеянная з содою борошно.
- Тісто в результаті вийде дуже густим.
- Оладки укладаються на деко, устеленный промасленим пергаментом, і відправляються в духовку.
- Випікаються коржі 20 хвилин при 190 градусах до рум’яності.
Із зазначеної кількості продуктів вийде 10-12 оладок. Пишні оладки з яблуками подаються зі сметаною, змішаною з цукром.