Оладки з яблуками на кефірі – 7 рецептів

Готуємо з додаванням манки

Відмінною альтернативою манної каші до сніданку стануть пишні оладки на кефірі з яблуками. Манка (320 р.) повністю замінює в них пшеничне борошно. Також потрібно використовувати: 370 мл теплого кефіру, 60 р. цукру, по щіпці солі і соди, кілька крапель лимонного соку, 1 яблуко.

  • В теплий кефір додається цукор, сіль і манка. Тісто має нагадувати по консистенції жирну сметану. Якщо воно виявилося занадто рідким, то потрібно збільшити кількість манки.
  • Тісто настоюється 15 хвилин при кімнатній температурі, щоб манна крупа встигла набрякнути.
  • Сода гаситься лимонним соком і додати до решти інгредієнтів.
  • Залишилося потерти вимите очищене яблуко на крупній тертці і всипати його в масу.
  • Випікаються оладки з двох сторін на добре розігрітій сковороді, змащеній вершковим маслом.

Пишні оладки з яблуком, приготовані за таким рецептом, подаються до столу зі згущеним молоком чи солодкою сметаною.

Дивіться також:  Що приготувати з листкового дріжджового тіста – 11 рецептів, що можна приготувати в духовці на сковороді
Прокрутка до верху