Осетинський пиріг – 9 рецептів приготування

Готуємо з сиром в домашніх умовах

Коли-то пироги пекли без дріжджів, використовуючи тільки прісне тісто. Зараз рецептура куди більше нагадує російські пироги: господині ставлять тісто на молоці, дріжджах, додаючи яйце і масло. А ще дозволяється поекспериментувати з сирною начинкою і замінити осетинський сир на сир фета, бринза, адигейський сир, будь-який сорт твердого сиру, і їх можна змішувати їх в рівних пропорціях.

Для приготування:

  • Замішуємо тісто за традиційним рецептом.
  • Змішуємо в окремій ємності сир фета, бринза, адигейський сир.
  • Готуємо осетинські пироги, випікаючи 40 хвилин, поки сир всередині не розплавиться.
  • Осетинський пиріг з сиром особливо добре поєднується з мацоні, катыком, айраном. Але в принципі можна замінити кефіром або сироваткою, кому як більше подобається.

    Дивіться також:  Глюкозний сироп: склад, застосування в кулінарії, чим можна замінити. 3 рецепта, як зробити глюкозний сироп в домашніх умовах
    Прокрутка до верху