Овочеве рагу – 13 рецептів приготування

Овочеве рагу з м’ясом і капустою

Це дуже смачний і простий варіант рагу. Він включає в себе і безліч овочів, і м’ясо. Інгредієнти: 730 г свинини, 310 г капусти, 2 морквини, корінь селери, часник за смаком, будь-які прянощі, сіль.

  • М’ясо ріжеться середніми шматочками.
  • Капуста тонко шинкуется, часник дрібно рубається, морква і селера ріжуться соломкою.
  • Спочатку на добре прогрітій і промасленого сковороді до золотавості смажиться м’ясо.
  • Потім поступово в ємність додаються різні види овочів. Попередня обсмажування дозволить їм зберегти форму і при подальшій обробці не перетвориться на кашу.
  • Коли всі інгредієнти злегка розм’якшаться, вони солятся, посипаються прянощами і обережно вимішуються.
  • Далі продукти заливаються невеликою кількістю води і закриваються кришкою.

Нудитися на вогні овочеве рагу з м’ясом буде близько 40-45 хвилин.

Дивіться також:  Індичка у вершковому соусі – 8 рецептів приготування в мультиварці, в духовці на сковороді