Як зробити з креветками
Якщо ви не любите мідії, кальмари та інших морських мешканців, то рецепт страви з креветками вам точно сподобається. За смаком такий варіант страви ні в чому не поступається класичної паельї, а для різноманітності можна додати трохи більше овочів. Нехай в цей раз це будуть томати, перець, часник і консервована кукурудза. А ще вам знадобиться склянка білого сухого вина.
Спосіб приготування:
- З трьох помідор очищаємо шкіру, м’якоть нарізаємо кубиками. Солодкий перець ріжемо смужками, три зубчики часнику розрізаємо на дрібні шматочки.
- На сковороді пасеруємо перець і часник, потім висипаємо 280 г рису разом з дрібкою шафрану і приправами. Через 5 хвилин кладемо помідори і 450 г креветок. Вливаємо літр овочевого (рибного) бульйону і тушкуємо до розпарювання рисової крупи
- За 15 хвилин до готовності потрібно влити 50 мл білого вина, додати трохи консервованої кукурудзи і при бажанні зелень.