Філе пангасіуса в клярі
Для збереження поживних речовин рибу готують у клярі. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готувати пангасіуса, щоб філе вийшло смачним і залишилося корисним.
Інгредієнти:
- філе пангасіуса – 550 г;
- рослинне масло – 300 мл;
- яйце – 3 шт.;
- сіль;
- борошно – 210 г;
- перець;
- молоко – 210 мл
Приготування:
- Філе розморозити. Нарізати. Знадобляться порційні шматки. Підсолити. Посипати перцем. Розтерти. Відставити на півгодини.
- В молоко налити яйця. Підсолити. Збити. Насипати борошно і ще раз збити. Маса повинна вийти однорідною, без грудочок.
- Влити в сковороду масло і сильно розігріти. Взяти вилку. Наколоти рибний шматочок і вмочити в кляр. Перемістити на сковороду. Обсмажувати заготовки до красивої, хрусткої скоринки.