Пангасіус – що за риба? 7 смачних рецептів приготування пангасіуса

Філе пангасіуса в клярі

Для збереження поживних речовин рибу готують у клярі. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готувати пангасіуса, щоб філе вийшло смачним і залишилося корисним.

Інгредієнти:

  • філе пангасіуса – 550 г;
  • рослинне масло – 300 мл;
  • яйце – 3 шт.;
  • сіль;
  • борошно – 210 г;
  • перець;
  • молоко – 210 мл

Приготування:

  • Філе розморозити. Нарізати. Знадобляться порційні шматки. Підсолити. Посипати перцем. Розтерти. Відставити на півгодини.
  • В молоко налити яйця. Підсолити. Збити. Насипати борошно і ще раз збити. Маса повинна вийти однорідною, без грудочок.
  • Влити в сковороду масло і сильно розігріти. Взяти вилку. Наколоти рибний шматочок і вмочити в кляр. Перемістити на сковороду. Обсмажувати заготовки до красивої, хрусткої скоринки.
Дивіться також:  Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками
Прокрутка до верху