Котлети з пангасіуса
Завдяки тому, що риба відноситься до жирним сортам, котлети виходять дуже смачними. Купуйте в магазинах тільки заморожені тушки. Без заморозки в магазини рибу не поставляють. Розморожений пангасіус і без упаковки – вірна ознака неправильного зберігання риби.
Інгредієнти:
- манка – 4 ст. ложки;
- пангасіус – 950 г філе;
- сіль;
- масло;
- сало – 120 р.
Приготування:
- Нарізати на шматки рибу і сало. Помістити в м’ясорубку. Перемолоти.
- Насипати манку і підсолити. Перемішати. Прибрати в холодильник і настояти півгодини.
- Сформувати котлети. Помістити в розігріту сковорідку з олією. Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Накрити кришкою і згасити чверть години на мінімальному полум’я.