Пангасіус – що за риба? 7 смачних рецептів приготування пангасіуса

Котлети з пангасіуса

Завдяки тому, що риба відноситься до жирним сортам, котлети виходять дуже смачними. Купуйте в магазинах тільки заморожені тушки. Без заморозки в магазини рибу не поставляють. Розморожений пангасіус і без упаковки – вірна ознака неправильного зберігання риби.

Інгредієнти:

  • манка – 4 ст. ложки;
  • пангасіус – 950 г філе;
  • сіль;
  • масло;
  • сало – 120 р.

Приготування:

  • Нарізати на шматки рибу і сало. Помістити в м’ясорубку. Перемолоти.
  • Насипати манку і підсолити. Перемішати. Прибрати в холодильник і настояти півгодини.
  • Сформувати котлети. Помістити в розігріту сковорідку з олією. Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Накрити кришкою і згасити чверть години на мінімальному полум’я.
Дивіться також:  Свинина з картоплею в мультиварці — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху