Риба під цибульно-грибний шубою
Блюдо виходить з чудовим лісовим ароматом і ніжним смаком. Якщо страву будуть їсти діти, то для приготування вибирайте маленьке за розміром філе. У великих тушках міститься багато жиру.
Інгредієнти:
- пангасіус – 550 г;
- перець чорний;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль;
- твердий сир – 55 г;
- печериці – 210 г;
- томатний соус – 2 ст. ложки;
- часник – 2 зубки;
- масло;
- майонез – 4 ст. ложки;
- вершки – 200 р.
Приготування:
- Посипати сіллю і перцем філе. Розтерти. Скропити лимонним соком. Відставити на півгодини.
- Нарізати печериці. Помістити в сковороду з маслом і смажити.
- У вершки влити майонез. Додати томатний соус. Закинути порубані часникові зубчики. Перемішати.
- Частину грибів і цибулі помістити у форму. Викласти філе. Накрити рештою цибулею з грибами. Залити соусом і посипати тертим сиром.
- Відправити запікатися в духову піч. Режим 180 градусів. Час – півгодини.
Щоб не зіпсувати блюдо, правильно вибирайте рибу. Вона повинна бути цілою, за кольором світло-рожевою. Якщо тушка має темний відтінок і відламані шматочки, це означає правила зберігання були порушені і рибу неодноразово заморожували.