Пангасіус – що за риба? 7 смачних рецептів приготування пангасіуса

Готуємо в томатному соусі

Прекрасне блюдо, яке готується без кісток. Завдяки томатного соусу, риба набуває неповторний насичений смак.

Інгредієнти:

  • томатний соус – 210 мл;
  • філе пангасіуса – 2 шт.;
  • перець;
  • часник – 4 зубки;
  • сіль;
  • цибуля – 0,5 шт.

Приготування:

  • Підсолити філе і промазати томатною пастою. Нарізати часникові зубчики і цибулю. Викласти на рибу. Загорнути у фольгу.
  • Помістити в духову шафу. Потримати півгодини. Режим 180 градусів.

Китайський рибний суп

Відмітна особливість супу – оригінальний кислий смак, який здобув популярність у всьому світі в китайських ресторанах.

Інгредієнти:

  • кінза;
  • пангасіус – 320 г;
  • запашний перець;
  • вода – 930 мл;
  • лимон – 1 шт.;
  • томат – 1 шт.;
  • рис – жменя;
  • перець чилі – 2 шт.;
  • соєвий соус;
  • часник – 4 зубки;
  • морська сіль – 2 ч. ложки.

Приготування:

  • Дрібно порубати часникові зубки. Опустити у воду. Підсолити і закип’ятити.
  • Нарізати рибу дрібними шматками. Відправити у воду. Проварити п’ять хвилин.
  • Вичавити сік з лимона у воду. Помістити нарізаний соус чилі. Влити соєвий соус за смаком. Присипати запашним перцем. Розмішати.
  • Нарізати помідор на невеликі кубики. Відправити в суп. Розмішати і проварити п’ять хвилин.
  • Порубану зелень відправити у готову юшку.
Дивіться також:  Закуски на святковий стіл – 26 рецептів приготування
Прокрутка до верху