Готуємо в томатному соусі
Прекрасне блюдо, яке готується без кісток. Завдяки томатного соусу, риба набуває неповторний насичений смак.
Інгредієнти:
- томатний соус – 210 мл;
- філе пангасіуса – 2 шт.;
- перець;
- часник – 4 зубки;
- сіль;
- цибуля – 0,5 шт.
Приготування:
- Підсолити філе і промазати томатною пастою. Нарізати часникові зубчики і цибулю. Викласти на рибу. Загорнути у фольгу.
- Помістити в духову шафу. Потримати півгодини. Режим 180 градусів.
Китайський рибний суп
Відмітна особливість супу – оригінальний кислий смак, який здобув популярність у всьому світі в китайських ресторанах.
Інгредієнти:
- кінза;
- пангасіус – 320 г;
- запашний перець;
- вода – 930 мл;
- лимон – 1 шт.;
- томат – 1 шт.;
- рис – жменя;
- перець чилі – 2 шт.;
- соєвий соус;
- часник – 4 зубки;
- морська сіль – 2 ч. ложки.
Приготування:
- Дрібно порубати часникові зубки. Опустити у воду. Підсолити і закип’ятити.
- Нарізати рибу дрібними шматками. Відправити у воду. Проварити п’ять хвилин.
- Вичавити сік з лимона у воду. Помістити нарізаний соус чилі. Влити соєвий соус за смаком. Присипати запашним перцем. Розмішати.
- Нарізати помідор на невеликі кубики. Відправити в суп. Розмішати і проварити п’ять хвилин.
- Порубану зелень відправити у готову юшку.