Оригінальний паштет з курячої грудки з чорносливом
Для втілення в життя цього рецепта необхідно обзавестися:
- 4 філе частинами;
- 2 морквинами;
- цибулиною;
- жменею чорносливу;
- ½ Головки часнику;
- 100 г сметани;
- 50 г майонезу;
- сіллю, спеціями і зеленню.
Щоб приготувати паштет в домашніх умовах:
- З подрібненого цибулі і моркви готується зажарка.
- Чорнослив замочується, а зелень і часник рубаються;
- Філе відварюється.
- За допомогою блендера перемелюються всі зазначені інгредієнти, після чого заправляють сумішшю сметани і майонезу.
- Паштет повторно збивається
Вишукано продукт виглядає на святковому столі у вигляді бутербродів з яблук, замінюють хлібці.
Паштет із курячої грудки – це просте у виконанні блюдо, яке готується так само швидко, як і з’їдається.