Паштет із свинячої печінки – 8 рецептів в домашніх умовах

Паштет з вареної свинячої печінкою

У цьому рецепті замість обсмажування, печінка пропонується відварити.

Необхідні продукти:

  • трохи вершкового масла – 50 грам;
  • 400 грам свинячої печінки;
  • цибулю і моркву по одній штуці;
  • спеції за смаком;
  • один зубчик часнику і один лавровий лист.

Процес приготування:

  • Після того як печінка була помыта і полежала у воді деякий час викладіть її в каструлю, туди ж додайте лавровий лист, доведіть до кипіння і дочекайтеся поки вона отварится.
  • В цей час обсмажте моркву і цибулю на сковороді, додавши до них часник.
  • Перемішайте овочі з печінкою, перекрутіть на м’ясорубці. Покладіть до паштету м’яке вершкове масло, приберіть в яку-небудь ємність і дайте постояти деякий час в холодильнику.
  • Дивіться також:  Як посолити сьомгу – 8 рецептів смачного засолювання червоної риби в домашніх умовах