Паштет з вареної свинячої печінкою
У цьому рецепті замість обсмажування, печінка пропонується відварити.

Необхідні продукти:
- трохи вершкового масла – 50 грам;
- 400 грам свинячої печінки;
- цибулю і моркву по одній штуці;
- спеції за смаком;
- один зубчик часнику і один лавровий лист.
Процес приготування:
Після того як печінка була помыта і полежала у воді деякий час викладіть її в каструлю, туди ж додайте лавровий лист, доведіть до кипіння і дочекайтеся поки вона отварится.
В цей час обсмажте моркву і цибулю на сковороді, додавши до них часник.
Перемішайте овочі з печінкою, перекрутіть на м’ясорубці. Покладіть до паштету м’яке вершкове масло, приберіть в яку-небудь ємність і дайте постояти деякий час в холодильнику.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8