З вершковим маслом
Вершкове масло додасть паштету особливий ніжний смак.

Необхідні інгредієнти для приготування:
- 100 грам сала;
- цибулина і моркву;
- пачка вершкового масла;
- яловича печінка – близько 800 грам;
- спеції на свій розсуд, зазвичай використовується сіль і чорний перець.
Процес приготування:
У цьому рецепті бажано не відразу перейти до готування, а спочатку залити печінку водою, додати трохи соди і залишити її отмачиваться на пару годин. Робиться це для того, щоб прибрати специфічний аромат.
За цей час треба підготувати інші продукти: нарізати сало на шматки і трохи обсмажує його на сковороді.
Морквина натирається, цибулю нарізати і все це додається до сала. Готується близько п’яти хвилин.
Туди ж викладаємо печінку і обсмажуємо ще п’ять хвилин, так щоб вона стала більш світлою. Засипаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо, поки все не буде готове.
Тепер потрібно дочекатися, коли отримана обсмажування охолоне і перемолоти її в блендері. Кладемо вершкове масло, перемішуємо і ставимо охолоджуватися.