Паштет з яловичої печінки – 8 рецептів приготування печінкового паштету

З вершковим маслом

Вершкове масло додасть паштету особливий ніжний смак.

Необхідні інгредієнти для приготування:

  • 100 грам сала;
  • цибулина і моркву;
  • пачка вершкового масла;
  • яловича печінка – близько 800 грам;
  • спеції на свій розсуд, зазвичай використовується сіль і чорний перець.

Процес приготування:

  • У цьому рецепті бажано не відразу перейти до готування, а спочатку залити печінку водою, додати трохи соди і залишити її отмачиваться на пару годин. Робиться це для того, щоб прибрати специфічний аромат.
  • За цей час треба підготувати інші продукти: нарізати сало на шматки і трохи обсмажує його на сковороді.
  • Морквина натирається, цибулю нарізати і все це додається до сала. Готується близько п’яти хвилин.
  • Туди ж викладаємо печінку і обсмажуємо ще п’ять хвилин, так щоб вона стала більш світлою. Засипаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо, поки все не буде готове.
  • Тепер потрібно дочекатися, коли отримана обсмажування охолоне і перемолоти її в блендері. Кладемо вершкове масло, перемішуємо і ставимо охолоджуватися.
  • Дивіться також:  Котлети з крабових паличок з сиром – 7 рецептів приготування