Паста карбонара – 4 рецепти з беконом і вершками

Доповнюємо рецепт грибами

Якщо в будинку є трохи печериць, можна збагатити рецепт приготування карбонара з беконом. Для цього беремо по 200 г макарони спагетті, грибів, вершків, пару яєць, 100 сиру і бекону, трохи перцю і солі і пару ложок рослинного масла.

  • Відварити макарони.
  • На олії злегка обсмажити гриби і м’ясні продукти.
  • Збити яєчно-вершкову суміш, приправивши її сиром і спеціями і прогріти, не доводячи яйця до згортання.
  • З’єднати всі з макаронами.
  • При подачі посипати дрібною сирної стружкою.
  • Дивіться також:  Каша з сочевиці – 7 простих і смачних рецептів
    Прокрутка до верху