Карбонара з беконом, вершками та куркою
Карбонара з беконом, вершками та куркою – це страва, в якій бекон та ніжні шматочки курячого м’яса поєднуються з кремовими вершками, створюючи неповторну текстуру та багатий смак. Комбінація бекону, курки та вершків створює незвичайну гармонію смаків, які порадують навіть найдосвідченіших гурманів.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порцій – 3-4.
Інгредієнти:
- Макарони – 200-250 гр.
- Філе куряче – 1 шт.
- Бекон сирокопчений – 100 гр.
- Вершки – 200 мл.
- Помідори – 1-2 шт.
- Сир твердих сортів – 40 грн.
- Часник – 2 зуб.
- Італійські трави – 1 ч.л.
- Олія – 1-2 ст.л.
- Сіль за смаком
Процес приготування:
Крок 1. Курку обдаємо водою і насухо промокуємо паперовими рушниками, м’якуш ріжемо на невеликі кубики.
Крок 2. Бекон нарізаємо тонкими стрічками чи квадратиками.
Крок 3. Знімаємо лушпиння з часнику і дрібно рубаємо зубці.
Крок 4. Розжарюємо столову ложку рослинної олії в сковорідці та підрум’янюємо бекон із часником. Обсмажені компоненти викладаємо в чашу, а на сковороду відправляємо м’ясо, доводимо до готовності, солимо та перчимо. Повертаємо в вогнетривкий посуд бекон.
Крок 5. Згідно з інструкцією, відварюємо макарони.
Крок 6. М’ясні інгредієнти заливаємо вершками, трохи солимо і уварюємо до кипіння та загусання.
Крок 7. У соус викладаємо пасту, посипаємо ароматними травами і за хвилину переходимо до сервіровки.
Крок 8. Посипаємо порції тертим сиром, помідорами нарізаними і запрошуємо сім’ю до столу. Смачного!