Паста з фаршем — 12 рецептів приготування

Гнізда з макаронів з фаршем

Набір інгредієнтів: 12 «гнізд», півкіло будь-якого складеного фаршу, по 2 ст. л. пасти з томатів і жирної сметани, 2 ріпчасті цибулини, сіль, велика морквина, 160 г сиру, будь-які спеції.

  • Для начинки з’єднується фарш з подрібненою цибулею. Маса солиться.
  • Гнізда відварюють до напівготовності і викладаються в промаслений форму для запікання.
  • Для соусу до рум’яності обсмажуються нарізані овочі. До них відправляється сметана соус з томатів. Разом інгредієнти готуються ще 3-4 хвилини.
  • У сковорідку додається 1 ст. води, сіль і спеції. Коли суміш закипить, соус готовий.
  • На середину гнізд викладається сирий фарш, а зверху заготовки поливаються приготованим соусом.

Гнізда посипаються тертим сиром і запікається близько години в жаркій духовці.

Дивіться також:  Як приготувати індичку – 15 смачних рецептів
Прокрутка до верху