Гнізда з макаронів з фаршем
Набір інгредієнтів: 12 «гнізд», півкіло будь-якого складеного фаршу, по 2 ст. л. пасти з томатів і жирної сметани, 2 ріпчасті цибулини, сіль, велика морквина, 160 г сиру, будь-які спеції.
- Для начинки з’єднується фарш з подрібненою цибулею. Маса солиться.
- Гнізда відварюють до напівготовності і викладаються в промаслений форму для запікання.
- Для соусу до рум’яності обсмажуються нарізані овочі. До них відправляється сметана соус з томатів. Разом інгредієнти готуються ще 3-4 хвилини.
- У сковорідку додається 1 ст. води, сіль і спеції. Коли суміш закипить, соус готовий.
- На середину гнізд викладається сирий фарш, а зверху заготовки поливаються приготованим соусом.
Гнізда посипаються тертим сиром і запікається близько години в жаркій духовці.