По-італійськи
Набір інгредієнтів: 4 ст. ложки пасти з помідорів, велика ріпчаста цибулина, 230-260 г м’ясного фаршу, 120 г спагетті, пучок базиліка, сіль, 70 г в’ялених томатів, масло оливи.
- У підсоленій киплячій воді з 1 ст. л. олії оливи варяться до напівготовності макаронні вироби.
- На розігрітому жирі спочатку обсмажується тільки довільно нарізану цибулю. Потім овоч готується разом з фаршем.
- У сковорідку виливається томат-паста, додається сіль, в’ялені помідори і мелений базилік.
- З гарячим соусом змішуються спагетті. Потрібно дати страві настоятися кілька хвилин.
Спагетті з фаршем по-італійськи можна подати навіть до святкового столу, якщо придумати для частування оригінальне оформлення.