У томатному соусі
Щоб швидко приготувати вишукану страву використовуйте консервовані помідори. Вони допоможуть додати знайомому страви витончені, пікантні нотки.
Інгредієнти:
- кальмар – 550 г;
- оливкова олія – 35 мл;
- томатний соус – 50 мл;
- суха зелень;
- консервовані томати у власному соку – 320 г;
- часник – 4 зубки;
- вершки – 200 мл
Приготування:
- Для приготування ідеальних макаронів точно дотримуйтесь рекомендацій виробника. У кожного сорту свій час варіння. Готовий продукт не повинен бути перевареним.
- Відварити кальмари і нарізати.
- Нашаткувати часникові зубки. Помістити в розігріту олію. Додати смужки кальмарів. Потомити шість хвилин.
- Нарізати помідори і разом з рідиною з банки залити в сковорідку. Додати томатний соус. Перемішати. Гасити вісім хвилин.
- Додати готовий макаронний продукт. Розмішати і тушкувати три хвилини. Посипати зеленню.