Паста з кальмарами – 8 рецептів приготування

У томатному соусі

Щоб швидко приготувати вишукану страву використовуйте консервовані помідори. Вони допоможуть додати знайомому страви витончені, пікантні нотки.

Інгредієнти:

  • кальмар – 550 г;
  • оливкова олія – 35 мл;
  • томатний соус – 50 мл;
  • суха зелень;
  • консервовані томати у власному соку – 320 г;
  • часник – 4 зубки;
  • вершки – 200 мл

Приготування:

  • Для приготування ідеальних макаронів точно дотримуйтесь рекомендацій виробника. У кожного сорту свій час варіння. Готовий продукт не повинен бути перевареним.
  • Відварити кальмари і нарізати.
  • Нашаткувати часникові зубки. Помістити в розігріту олію. Додати смужки кальмарів. Потомити шість хвилин.
  • Нарізати помідори і разом з рідиною з банки залити в сковорідку. Додати томатний соус. Перемішати. Гасити вісім хвилин.
  • Додати готовий макаронний продукт. Розмішати і тушкувати три хвилини. Посипати зеленню.
Дивіться також:  Сир тофу: склад, чим корисний. 6 рецептів страв з тофу
Прокрутка до верху