Паста з кальмарами – 8 рецептів приготування

Пісна паста з кальмарами

Люди, що дотримують пост, знають, що є дні, коли дозволено вживати морепродукти. Пропонуємо урізноманітнити пісне меню і приготувати дивна на смак блюдо.

Інгредієнти:

  • петрушка – 30 г;
  • сіль;
  • паста – 550 г;
  • спеції;
  • оливкова олія – 5 ст. ложок;
  • кальмар – 6 шт.

Приготування:

  • Проварити тушки. Нарізати. Повинна вийти соломка.
  • Варити пасту. Рідину злити. Нашаткувати петрушку.
  • Прогріти в каструлі масло. Помістити морепродукт і пасту.
  • Посипати спеціями. Потримати три хвилини.
  • Посипати посіченою петрушкою і перемішати.
Дивіться також:  Як варити заморожену брокколі – 4 смачні рецепта
Прокрутка до верху