Паста з кальмарами – 8 рецептів приготування

Рецепт від Юлії Висоцької

Щоб блюдо вийшло смачним, дотримуйтеся головна умова – не переварити пасту.

Інгредієнти:

  • паста – 260 г;
  • морська сіль – 1 ч. ложки;
  • томати у власному соку – банку;
  • чорний перець – 0,4 ч. ложки;
  • кальмар – 7 тушок;
  • оливкова олія – 2 ст. ложки;
  • базилік – 4 гілочки;
  • заморожений горошок – 110 г;
  • біле вино – 110 мл;
  • цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • Розморозити горох. Нашаткувати цибулину.
  • Розігріти в сотейнику масло. Помістити цибульні півкільця. Потримати до золотистого відтінку.
  • Перетворити в пюре томати.
  • Нарізати кальмари. Помістити отримані кільця цибулі. Розмішати. Залити вином. Дочекатися поки воно не випарується.
  • Помістити пюре з томатів. Висипати горошок. Розмішати. Смажити поки морепродукт не стане повністю готовий. Посипати сіллю і перцем.
  • Варити макарони. Надіслати до морепродуктам. Розмішати.
  • Порвати руками базилік. Додати в пасту і перемішати.
Дивіться також:  Куряча грудка у вершковому соусі – 9 рецептів приготування філе
Прокрутка до верху