З креветками і мідіями
Склад компонентів: 170 г пасти, 210 г очищених мідій, стільки ж дрібних креветок, пучок петрушки, сіль, 90 мл білого вина (обов’язкового – сухого), 2 зубки часнику, 8 помідорів чері, оливкова олія, суміш перців, 2 гілочки розмарину.

Макаронні вироби відправляються в киплячу воду і варяться у часі на дві хвилини менше, зазначеного на упаковці.
На оливковій олії обсмажуються цілі зубки часнику, а також половинки чері. Коли часник зарум’яниться і віддасть свій аромат, в сковорідку відправляються очищені розморожені креветки без хвостиків і мідії. Смажиться маса 3-4 хвилини.
Дрібно шинкуется вся зелень. Вона разом з вином відправляється в сковорідку. Інгредієнти сумують разом.
У сковорідку перекладаються макарони. До готовності страви залишилося потримати її на вогні 3-4 хвилини.
Вийшла паста з морепродуктами відмінно поєднується з білим вином.