З додаванням грибів
Інгредієнти: 360 г спагетті, 170 г розморожених очищених креветок, 160 г грибів, повний стакан жирних вершків, 80 г твердого сиру, 60 г вершкового масла, сіль, 4 зуб. часнику, чорний мелений перчик.

Гриби довільно нарізати. Краще всього брати свіжі шампіньйони. Дрібним кубиком рубається свіжий очищений часник.
Сир треться на дрібній тертці.
На половині вершкового масла обсмажуються разом креветки і часник.
У сковорідку додається масло, що залишилося і гриби. Разом інгредієнти готуються ще 3-4 хвилини.
В цей час ставляться варитися спагетті.
Залишилося додати до креветок вершки, сіль і сир. Після перемішування соус нудитися до загустіння.
Залишилося змішати заливку з готовими спагетті.