Паста з креветками – 6 рецептів приготування пасти та соусів

З додаванням грибів

Інгредієнти: 360 г спагетті, 170 г розморожених очищених креветок, 160 г грибів, повний стакан жирних вершків, 80 г твердого сиру, 60 г вершкового масла, сіль, 4 зуб. часнику, чорний мелений перчик.

  • Гриби довільно нарізати. Краще всього брати свіжі шампіньйони. Дрібним кубиком рубається свіжий очищений часник.
  • Сир треться на дрібній тертці.
  • На половині вершкового масла обсмажуються разом креветки і часник.
  • У сковорідку додається масло, що залишилося і гриби. Разом інгредієнти готуються ще 3-4 хвилини.
  • В цей час ставляться варитися спагетті.
  • Залишилося додати до креветок вершки, сіль і сир. Після перемішування соус нудитися до загустіння.
  • Залишилося змішати заливку з готовими спагетті.

    Дивіться також:  Рулет з курки – 15 рецептів в домашніх умовах
    Прокрутка до верху