Паста з лососем у вершковому соусі – 7 рецептів приготування

Незвичайний рецепт «Карбонара»

Для такої страви не підійдуть звичайні макарони. Щоб розкрити ніжний, м’який смак спагетті в соусі, купуйте тонку італійську пасту.

Список інгредієнтів:

  • шпинат – 0,1 кг;
  • лосось без кісток – 0,3 кг;
  • борошно – 25 г;
  • спагетті – 0,5 кг;
  • оливкова олія – 45 мл;
  • ікра червона – 90 г;
  • шматок масла – 90 г;
  • молоко – 0,4 л.

Як готується паста карбонара:

  • Нагріваємо воду для приготування спагетті.
  • Лосось шаткуємо на невеликі кубики. Розжарюємо сковороду з 30 мл оливкової олії.
  • Викладаємо лосось, смажимо його 4 хвилини і перекладаємо в окремий посуд.
  • У спорожнілу сковороду кладемо шматок масла, чекаємо, поки він розтопиться, насипаємо борошно і обсмажуємо її.
  • Через 3 хвилини насипаємо дрібно нашатковану шпинат, додаємо молоко.
  • У закипілу воду кладемо довгі спагетті і додаємо сіль.
  • Кип’ятимо соус 5 хвилин, повертаємо назад рибу і готуємо ще 5 хвилин.
  • До цього часу макаронні вироби можна сполоснути в друшляку і скропити оливковою олією.
  • На тарілку викладаємо спагетті, заливаємо соусом, а в центр блюда кладемо трохи червоної ікри.
Дивіться також:  Курка в томатному соусі – 6 рецептів, як приготувати на сковороді в духовці і в мультиварці