Незвичайний рецепт «Карбонара»
Для такої страви не підійдуть звичайні макарони. Щоб розкрити ніжний, м’який смак спагетті в соусі, купуйте тонку італійську пасту.
Список інгредієнтів:
- шпинат – 0,1 кг;
- лосось без кісток – 0,3 кг;
- борошно – 25 г;
- спагетті – 0,5 кг;
- оливкова олія – 45 мл;
- ікра червона – 90 г;
- шматок масла – 90 г;
- молоко – 0,4 л.
Як готується паста карбонара:
- Нагріваємо воду для приготування спагетті.
- Лосось шаткуємо на невеликі кубики. Розжарюємо сковороду з 30 мл оливкової олії.
- Викладаємо лосось, смажимо його 4 хвилини і перекладаємо в окремий посуд.
- У спорожнілу сковороду кладемо шматок масла, чекаємо, поки він розтопиться, насипаємо борошно і обсмажуємо її.
- Через 3 хвилини насипаємо дрібно нашатковану шпинат, додаємо молоко.
- У закипілу воду кладемо довгі спагетті і додаємо сіль.
- Кип’ятимо соус 5 хвилин, повертаємо назад рибу і готуємо ще 5 хвилин.
- До цього часу макаронні вироби можна сполоснути в друшляку і скропити оливковою олією.
- На тарілку викладаємо спагетті, заливаємо соусом, а в центр блюда кладемо трохи червоної ікри.