Куряче печеня з картоплею в мультиварці
Печеня з курки з картоплею гаситься близько 1,5 годин.
Склад страви:
- 1 куряче філе.
- Картопля – 0,7 кг.
- Цибуля – 0,3 кг
- Оливкова олія – 2 ст. ложки.
- Стиглий помідор – 300 р.
- Сіль, перець.
Щоб приготувати печеню потрібно:
- Куряче філе переважно нарізати кубиками до 2 див. Потім курятину слід обсмажити кілька хвилин до появи золотистої скоринки.
- У режимі «Смаження» обсмажити 2 цибулини і 2 помідори. Час смаження – 6 хвилин.
- Перемкнути мультиварку в режим «Гасіння». Додати порізану картоплю і 2 склянки води. В отриману суміш насипати сіль. Через 1,5 години мультиварку слід вимкнути. Не забудьте злегка поперчити інгредієнти ближче до кінця готування.