Рецепт з баранини
Інгредієнти для приготування печені з м’яса молодого барана:
- Баранячі реберця – 800 р.
- Картопля – 0,65 кг
- Цибулина – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сушений базилік, перець, сіль.
Процес приготування даного страви з баранини не займе занадто багато часу:
- Реберця розрізати на рівні шматочки і злегка обсмажити в режимі «Смаження».
- Потім переключити прилад на режим «Гасіння» і закинути в чашу попередньо нарізані овочі. Їх можна нарізати як кружечками, так і кубиками. Деякі взагалі вважають за краще їх подрібнювати з допомогою терки.
- Овочі з м’ясом потрібно залити водою і поперчити. Для смаку додати базилік і сіль. Потім продовжити готувати печеню протягом двох годин.