Печеня зі свининою на сковороді
Якщо в будинку не знайшлося підходящої посуду, можна зробити печеня в глибокій сковороді.
Для приготування знадобиться:
- 500 р свинини;
- 300 г стручкової квасолі;
- 300 г картоплі;
- цибуля;
- часник;
- морква;
- сіль і приправи;
- зелень.
Порядок роботи:
- Порізати свинину і обсмажити на рослинному жирі, потім додати подрібнену цибулю, часник, моркву і продовжити готування на середньому вогні.
- Стручкову квасолю промити, при необхідності порізати і відправити на сковороду, коли овочі стануть м’якими.
- Почистити картоплю, нарізати і додати в блюдо. При бажанні можна трохи обсмажити його.
- Приправити печеня з сіллю, спеціями, долити воду і тушкувати під кришкою, поки картопля не розм’якшиться.
Додати порізану зелень можна додати за кілька хвилин до готовності або ж посипати нею розкладене по тарілках блюдо. А стручкову квасолю при бажанні замінити кабачками, баклажанами або ж додати зелений горошок в кінці готування.