Печеня зі свинини — 9 рецептів приготування в духовці і мультиварці

Печеня зі свининою на сковороді

Якщо в будинку не знайшлося підходящої посуду, можна зробити печеня в глибокій сковороді.

Для приготування знадобиться:

  • 500 р свинини;
  • 300 г стручкової квасолі;
  • 300 г картоплі;
  • цибуля;
  • часник;
  • морква;
  • сіль і приправи;
  • зелень.

Порядок роботи:

  • Порізати свинину і обсмажити на рослинному жирі, потім додати подрібнену цибулю, часник, моркву і продовжити готування на середньому вогні.
  • Стручкову квасолю промити, при необхідності порізати і відправити на сковороду, коли овочі стануть м’якими.
  • Почистити картоплю, нарізати і додати в блюдо. При бажанні можна трохи обсмажити його.
  • Приправити печеня з сіллю, спеціями, долити воду і тушкувати під кришкою, поки картопля не розм’якшиться.

Додати порізану зелень можна додати за кілька хвилин до готовності або ж посипати нею розкладене по тарілках блюдо. А стручкову квасолю при бажанні замінити кабачками, баклажанами або ж додати зелений горошок в кінці готування.

Дивіться також:  Як варити пшоняну кашу на молоці – 3 смачні рецепти
Прокрутка до верху