Печеня зі свинини — 9 рецептів приготування в духовці і мультиварці

Незвичайне печеня зі свининою і капустою

Вважається, що в обговорюваному блюді повинен обов’язково бути присутнім картопля, проте це не так, можна зробити його і з іншими овочами, наприклад, з капустою.

Для роботи знадобиться:

  • 600-700 г свинини;
  • 700 г капусти;
  • 3-4 моркви;
  • ріпчаста цибуля;
  • томатна паста;
  • сіль і приправи.

Послідовність приготування:

  • Розділити свинину на шматки і обсмажити в посуді з товстими стінками.
  • Порізати півкільцями цибулю, моркву подрібнити на тертці, нашаткувати тонкими смужками капусту, додати овочі до м’яса і продовжити обсмажування до м’якості.
  • Розвести томатну пасту водою, залити в жарку, приправити страву сіллю і спеціями, протушкувати.

При бажанні можна змішати томатне пюре зі сметаною або майонезом, і тільки потім додати воду.

Дивіться також:  Каннеллоні з фаршем – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху