Незвичайне печеня зі свининою і капустою
Вважається, що в обговорюваному блюді повинен обов’язково бути присутнім картопля, проте це не так, можна зробити його і з іншими овочами, наприклад, з капустою.
Для роботи знадобиться:
- 600-700 г свинини;
- 700 г капусти;
- 3-4 моркви;
- ріпчаста цибуля;
- томатна паста;
- сіль і приправи.
Послідовність приготування:
- Розділити свинину на шматки і обсмажити в посуді з товстими стінками.
- Порізати півкільцями цибулю, моркву подрібнити на тертці, нашаткувати тонкими смужками капусту, додати овочі до м’яса і продовжити обсмажування до м’якості.
- Розвести томатну пасту водою, залити в жарку, приправити страву сіллю і спеціями, протушкувати.
При бажанні можна змішати томатне пюре зі сметаною або майонезом, і тільки потім додати воду.