Варіант з баклажанами в мультиварці
Свинина чудово поєднується з баклажанами, і при готуванні смаженини картоплю можна не додавати.
Для страви потрібно:
- 600 -700 р свинини;
- кілька баклажанів;
- 3-4 солодких болгарських перців;
- ріпчаста цибуля;
- часник;
- помідори;
- зелень.
Процес приготування:
- Обсмажити в чаші подрібнені перці, цибуля і часник, потім додати м’ясо і продовжити готування, поки воно не зарум’яниться.
- Порізати помідори і баклажани, відправити до м’яса і обсмажити.
- Додати в чашу води, закрити кришку, встановити режим гасіння і готувати приблизно 40 хвилин.
Готову печеню подають до столу, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню.