Печеня зі свинини — 9 рецептів приготування в духовці і мультиварці

Варіант з баклажанами в мультиварці

Свинина чудово поєднується з баклажанами, і при готуванні смаженини картоплю можна не додавати.

Для страви потрібно:

  • 600 -700 р свинини;
  • кілька баклажанів;
  • 3-4 солодких болгарських перців;
  • ріпчаста цибуля;
  • часник;
  • помідори;
  • зелень.

Процес приготування:

  • Обсмажити в чаші подрібнені перці, цибуля і часник, потім додати м’ясо і продовжити готування, поки воно не зарум’яниться.
  • Порізати помідори і баклажани, відправити до м’яса і обсмажити.
  • Додати в чашу води, закрити кришку, встановити режим гасіння і готувати приблизно 40 хвилин.

Готову печеню подають до столу, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню.

Дивіться також:  Жульєн з грибами і куркою – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху