Як приготувати в мультиварці?
Для цього рецепта можна використовувати не тільки сметану, але також жирні вершки. В результаті вийде багато соусу до гарніру. До складу рецепт входить: 450 г печінки курки, 2 білих цибулини, сіль, 1 ст. води, 1 ст. жирних вершків, 1 лавр, масло, суміш мелених перців, шматочок вершкового масла.


Печінка промивається крижаною водою і обсушивается паперовим рушником. Продукт ріжеться на кілька частин.
Чиститься і дрібно нарізати цибулю, після чого обсмажується на вершковому маслі до рум’яності. Робити це потрібно в спеціальній програмі «Смаження».
Далі пристрій перемикається в режим «Гасіння», до продуктів виливаються вершки, додається сіль, лавр і приправи. Тужать інгредієнти під кришкою 15-17 хвилин.
Перед подачею до столу страву повинно трохи настоятися на підігріві.