Печінка яловича – 11 рецептів приготування

Відбивні — покроковий рецепт

Несправедливо забуте блюдо, яке при правильному приготуванні виходить м’яким, а цибульна піджарка може виступати чудовим соусом. Щоб зробити відбивні з 1 кг печінки, знадобитися лише ½ склянки соняшникової олії, ½ склянки борошна, 2 середні цибулини і трохи солі.

При приготуванні:

  • Печінка обдается окропом і очищається від плівки, після чого нарізають шматочками діаметром в 1 див.
  • Шматки, попередньо накриті плівкою, злегка відбиваються і поміщаються в миску, де протягом 5 хвилин просаливаются.
  • Кожен шматочок обвалюється в борошні і обсмажується з двох сторін на сковороді з товстим дном на слабо-середньому вогні.
  • У сковороду, де смажилася печінка, поміщаються цибульні кільця і обсмажуються.
  • Після готовності цибулі на нього викладаються на 5 хвилин печінкові шматки, після чого все змішується і настоюється близько ¼ години.
  • Дивіться також:  Пиріжки з лаваша на сковороді і в духовці – 8 швидких рецептів
    Прокрутка до верху