Відбивні — покроковий рецепт
Несправедливо забуте блюдо, яке при правильному приготуванні виходить м’яким, а цибульна піджарка може виступати чудовим соусом. Щоб зробити відбивні з 1 кг печінки, знадобитися лише ½ склянки соняшникової олії, ½ склянки борошна, 2 середні цибулини і трохи солі.

При приготуванні:
Печінка обдается окропом і очищається від плівки, після чого нарізають шматочками діаметром в 1 див.
Шматки, попередньо накриті плівкою, злегка відбиваються і поміщаються в миску, де протягом 5 хвилин просаливаются.
Кожен шматочок обвалюється в борошні і обсмажується з двох сторін на сковороді з товстим дном на слабо-середньому вогні.
У сковороду, де смажилася печінка, поміщаються цибульні кільця і обсмажуються.
Після готовності цибулі на нього викладаються на 5 хвилин печінкові шматки, після чого все змішується і настоюється близько ¼ години.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9