На кефірі
Випічка на кисломолочної продукції всього виходить вдалою. Не менш смачним виходить і печиво на кефірі.
Необхідні продукти:
- півсклянки цукру;
- маленька ложка соди;
- велика ложка рослинної олії;
- близько 400 грам борошна;
- 200 мл кефіру.
Процес приготування:
- З’єднуємо кефір, цукор, збиваємо, поки останній повністю не розчиниться.
- Потім додаємо соду, борошно і зазначена кількість масла.
- Руками добре переминаем масу так, щоб вона стала однорідна, гладка і перестала прилипати до пальців. Перетворюємо її в тонкий пласт, вирізаємо будь-які форми і доводимо їх до готовності при 200 градусах в духовці. На це йде не більше 10-15 хвилин — швидко, але неймовірно смачно!